Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

sâmbătă, 21 septembrie 2013

{ Rugaciuni catre Sf Efrem cel Nou }


Am primit de la o colega, preoteasa si profesoara de religie, niste rugaciuni superbe si nu le pot tine doar pentru mine!


RUGĂCIUNE PENTRU CEI BOLNAVI

Sfinte Efrem, mare mucenice al lui Hrsitos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui Dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite.. Venim la tine ca la un doctor ceresc, şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţe lor. Ai spus că ai leacuri pentru toate felurile de boli, şi de aceea nădăjduim că iubirea ta de oameni nu s-a împuţinat. Cine poate spune mulţimea minunilor tale? Cine ştie câţi suferinzi au aflat izbăvire prin rugăciunile tale? Ajută-i, Sfinte Efrem, ajută-i. Roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru ei şi, dacă le este de folos să fie tămăduiţi degrabă, fă să se întâmple aceasta spre slava lui Dumnezeu. Iar dacă le este mai de folos să ducă mai departe crucea suferinţei lor, ajută-i să rabde fără să cârtească, ca să primească luminoasa cunună a răbdării. Sfinte Mucenice Efrem, tu ai răbdat suferinţe de nespus, iar viaţa noastră este plină de desfătări. Dar chiar dacă suntem păcătoşi şi întinaţi prin tot felul de patimi, îndrăznim a ne ruga ţie. Căci nu pentru noi ne rugăm ţie, sfinte, ci pentru bolnavii aceştia pe care suferinţele i-au îngenunchiat. Fii lor păzitor, povăţuitor, ocrotitor şi tămăduitor, ca să îţi mulţumească cu inimă smerită şi să Îl slăvească pe Dumnezeu care te-a acoperit cu harul Său, arătându-te mare făcător de minuni, în vecii vecilor. Amin.


 Sfinte Mare Mucenice Efrem, ascultă rugăciunea mea, a păcătosului, şi vino în ajutorul meu. Am aflat de minunile tale, am aflat de darurile pe care le-ai primit de la Dumnezeu pentru jertelnicia ta. Şi vâzând cum atâta mulţime de oameni a fost ajutată de tine, îndrăznesc să nădăjduiesc şi eu, ştiind că nu vei trece cu vederea, cererea mea. De nenunmărate ori te-ai arătat în vedenii şi vise, spunând celor credincioşi că vor primi cele cerute în rugăciune. Eu nu sunt vrednic de o astfel de mângâiere, pentru că păcatele mele sunte multe şi credinţa mea este puţină, dar cred că iubirea ta covârşeşte răutăţile mele şi nădăjduiesc că prin mijlocirea ta voi pune început bun mântuirii mele. Roagă-te lui Dumnezeu pentru mine, Sfinte, să caut cele de folos mântuirii. Trupul meu este slăbănogit de păcate şi sufletul meu este moleşit din pricina patimilor. Iubitor de păcate sunt şi la faptele cele bune mă levenesc. Cere-i lui Dumnezeu să îmi sporească credinţa, să-mi înmoaie inima cea învârtoşată, să îmi dăruiască smerenie, răbdare şi râvnă în războiul duhovnicesc. Sfinte Efrem, învaţă-mă să mă rog, să nădăjduiesc, să cred, să iubesc, să rabd şi să iert. Sfârşitul tău mucenicesc mă îndeamnă să lepăd desfătările trecătoare ale acestei lumi. Chinuirile tale mă îndeamnă să ridic şi eu crucea ascultării de Dumnezeu. Învaţă-mă, sfinte, să trăiesc nu după voia mea, ci după voia dumnezeiască, să nu caut cele ale mele şi să mă izbăvesc de patimile şi de păactele care mă apasă. Alungă de la mine toate ispita diavolească. Prea mult am păcătuit, prea mult am izgonit de la mine harul dumnezeiesc. Acum a sosit ceasul mântuirii mele, sfinte. Domnul bate la uşa inimii mele şi vreau să îi deschid. Ajută-mă, sfinte, că sunt neputincios. Roagă-te pentru mine până la ultima suflare a vieţii mele. Roagă-te Sfinte Efrem, pentru tot poporul creştinesc, pentru toţii ierarhii, preoţii, monahii şi credincişii. Roagă-te pentru părintele meu duhovnicesc şi pentru toate rudeniile mele după trup şi după duh. Roagă-te sfinte pentru robii lui Dumnezeu (numele), pentru toţi cei care mi-au cerut să mă rog pentru dânşii, pentru toţi cei care se roagă ori se ostenesc pentru mine, pentru toţi cei care mi-au făcut vreun bine ori vreodată m-au ajutat, ştiuţi şi neştiuţi. Ajută Sfinte Efrem pe cei care zac în patimi, robiţi de nepocăinţă şi trândăvie, pe cei ce sunt în necazuri şi în ispite. Alină-le suferinţa sufletească şi trupescă şi-i ocroteşte pe cei ce sunt în închisori, în spitale, azile sau orfelinate şi pe toţi cei care sunt singuri, bolnavi şi neputincioşi. Înmulţeşte rugăciunile pe care le faci pentru noi, Sfinte, ca şi noi să cădem la rugăciune, mulţumindu-ţi din prea plinul inimii. Ca împreună cu tine să îl slăvim pe Dumnezeul cel în Treime lăudat, în vecii vecilor. Amin.


 RUGACIUNE CATRE SF. EFREM PENTRU CASATORIE

"Sfinte Mare Mucenice Efrem, tinerei care se rugase tie sa poata intemeia o familie, i-ai spus in vis: Te voi ajuta sa fii alaturi de cel pe care il vrei". Si cuvantul tau s-a adeverit, caci tanarul pe care il iubea, a cerut-o si a luat-o de sotie.
Stiind aceasta, si vazand grabnicul tau ajutor, avand si eu dorinta de a purta crucea casatoriei, te rog sa ma ajuti, sa gasesc perechea potrivita, alaturi de care sa infrunt marea vietii acesteia. Ajuta-ma, Sfinte Efrem, sa fac alegerea cea buna, pentru ca nunta mea sa fie binecuvantata de Dumnezeu. De multe ori ispita singuratatii mi-a ranit inima, de multe ori diavolul deznadejdii ori al desfranarii a lovit in poarta sufletului meu. Fereste-ma, Sfinte, de tot raul; fereste-ma de o alegere gresita; fereste-ma de minciuni, de rautate, de desfrau. Sa nu ma insele frumusetea cea degrab trecatoare, ci sa caut mai ales frumusetea sufleteasca. Sa nu ma orbeasca dragostea patimasa, nici sa nu ma biruie patimile si poftele.
Lumineaza-mi mintea sa nu alerg dupa averi pamantesti, ci sa caut mai ales bogatia duhovniceasca. Mintea mea este nepriceputa si slaba, izbaveste-ma, Sfinte, cu rugaciunile tale,de neputintele care ma apasa. Daruieste-mi intelepciune si rabdare. Lumineaza-mi mintea sa alerg la spovedanie ori de cate ori umbra pacatului va tulbura mintea mea, mai inainte ca gandul murdar sa devina fapta.
Sfinte Efrem, roaga-te lui Hristos Dumnezeu pntru mine, daca-mi este de folos spre mantuire sa port crucea casatoriei, sa se intample aceasta spre slava lui Dumnezeu. Iar daca imi este mai de folos sa duc mai departe crucea singuratatii, ajuta-ma sa rabd fara sa cartesc. Iar de va fi voia lui Dumnezeu sa ajung sa imi intemeiez o familie, ajuta-ma, Sfinte, aceasta sa fie prilej pentru a multumi lui Dumnezeu in fiecare zi. Si roaga-l pe Hristos Dumnezeu ca la vreme potrivita, sa-mi daruiasca, copii credinciosi si sanatosi, care sa duca o viata curata si sfanta."


Rugaciunea pentru a avea copii a Sfantului Efrem Cel Nou 

  Venirea pe lumea copiilor atat de mult asteptati a fost minunea care s-a raspandit cel mai mult despre Sfantul Efrem. Dupa multi ani in care nu puteau avea copii(chiar si 15 ani de asteptare), multe familii carora doctorii nu le dadeau nici o sansa, au povestit despre nesterea si zamislirea de prunci cu ajutorul Sfantului. Cu totii au adus multumire Bunului Dumnezeu si Sfantului Efrem care a mijlocit pentru ei. “Sfantul Efrem ne-a daruit o fetita dupa 15 ani”. “M-a ajutat sa-mi duc sarcina la capat, citind paraclisul Sfantului si ungandu-mi pantecele cu ulei de la candela lui”, sunt doar doua din sutele de cazuri in care rugaciunea Sfantului Efrem Cel Nou a facut adevarate minuni. Iata mai jos rugaciunea Sfantului Efrem pentru cei care nu pot avea copii: O, SFINTE EFREM, GRABNIC AJUTATORULE AL CELOR CE SE ROAGA TIE, PRIMIND PUTINA NOASTRA RUGACIUNE, VINO IN AJUTORUL NOSTRU. INTRISTATA ESTE INIMA NOASTRA CA NU NE-AM INVREDNICIT A ADUCE PE LUME COPII. MARE ESTE DARUL NASTERII DE PRUNCI SI MULT SE BUCURA PARINTII DE COPIII LOR. DAR, DIN PRICINA PACATELOR NOASTRE, NOI SUNTEM LIPSITI DE ACEASTA BUCURIE. STIM CA MULTE FEMEI CARE ERAU APASATE DE FELURITE BOLI SI CARORA DOCTORII LE SPUSESERA CA PANTECELE LOR VOR RAMANE STERPE, S-AU RUGAT TIE SI AU PRIMIT CEEA CE CERUSERA. CINE POATE SPUNE VESELIA LOR, CAND AU VAZUT PRUNCII VENITI PE LUME DUPA RUGACIUNI FARA NUMAR? SAU CINE POATE SPUNE VESELIA BARBATILOR CARE, DESI AFLASERA DE LA DOCTORI CA NU VOR PUTEA AVEA COPII, AU CREZUT MAI MULT IN AJUTORUL TAU DECAT IN STIINTA ACELORA? SI NOI CREDEM CA NE POTI AJUTA, CHIAR DACA RABDAREA NOSTRA S-A IMPUTINAT SI CREDINTA NOASTRA ESTE PUTINA. “DA-LE LOR PANTECE STERP SI SANI FARA LAPTE”, LE-A BLESTEMA PROOROCUL OSEA PE FEMEILE ISRAIELITILOR CARE AU PARASIT LEGEA LUI DUMNEZEU. OCROTESTE- NE SFINTE SA NU CADA SI PESTE NOI PEDEAPSA DUMNEZEIASCA, CI, STIINDU-NE PACATELE, INVATA-NE SA NE POCAIM SUFLETELE PRIN POCAINTA. ROAGA-TE PENTRU NOI, SFINTE EFREM, CA INDREPTANDU-NE VIATA, SA PRIMIM SI BUCURIA DE A AVEA COPII. SI DACA II VOM AVEA, SA II CRESTEM IN DREAPTA CREDINTA, FIINDU-LE PILDA DE VIETUIRE CRESTINEASCA. IAR, DACA DIN PRICINI NESTIUTE DE NOI, DUMNEZEU NE VA LASA LIPSITI DE ACEST DAR, ROAGA-TE SA MERGEM PE CALEA RUGACIUNII, PE CALEA CEA INGUSTA CARE DUCE IN IMPARATIA CERURILOR. INTARESTE-NE SFINTE EFREM, CA IN VIATA SA NU CAUTAM VOIA NOASTRA, CI VOIA DUMNEZEIASCA SI IN TOT LOCUL SA-I ADUCEM LAUDA LUI DUMNEZEU CEL IUBITOR DE OAMENI, TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH, ACUM SI PURUREA SI IN VECII VECILOR. AMIN.

 

Aceasta rugaciune trebuie citita impreuna cu Paraclisul Sfantului Efrem Cel Nou. Tineti post, traiti in curatenie, faceti milostenie si daca Bunul Dumnezeu va vrea, prin mijlocirea Sfantului, veti avea copii.




RUGĂCIUNE DE MULŢUMIRE PENTRU BINEFACERILE PRIMITE DE LA SFÂNTUL EFREM CEL NOU

O, preablândule Părinte Efrem, niciunul dintre cei care se încred întru tine nu rămâne fără de răspuns, căci mila ta degrab ne cuprinde întru toate nevoile, prin faptă adeverind tuturor că eşti grabnic ajutător şi arătându-te ca pe un izvor nesecat ce ne adapă cu veşnica milostivire a Preasfintei şi de viaţă Făcătoarei Treimi. Minunata mireasmă a sfinţeniei tale ne învăluie pe toţi cei care ne apropiem de tine cu credinţă, iar darul tău neîncetat face să sporească în inimile noastre puterea nădejdii celei sfinte. Fă-te împreunăcălător cu noi în această viaţă pământească, ajutându-ne întru împlinirea evangheliceştilor porunci, căci multe şi neştiute sunt căile acestei vieţi şi felurită e mulţimea întâmplărilor care ne întâmpină; însă fiind povăţuiţi de lumina ta cea strălucitoare, cu grăbire dobândim putere să ne ridicăm din lunecările noastre în păcat. Ajută-ne ca prin harul tău să biruim şi noi lucrarea cea de-a stânga a slavei deşarte şi a întristării celei rele şi, făcându-ne roditori întru smerenie, să cunoaştem strălucirea nevoinţelor tale şi să pricepem că întru adevăr eşti minte îndumnezeită, împodobită cu roua cereştii cunoştinţe. Fie ca bunătatea ta cea plină de lumină să cuprindă sufletele şi trupurile noastre, iar darul tău cel tămăduitor să vindece în chip minunat bolile şi mâhnirile noastre cele de multe feluri. Cu această nădejde şi bucurie în inimi, cu umilinţă alergăm către tine şi mulţumindu-ţi pentru toate binefacerile şi tămăduirile tale, îţi grăim: Bucură-te, potir îmbelşugat al bunelor dăruiri dumnezeieşti; bucură-te, comoară dăruită nouă de dreapta cea puternică a Părintelui Ceresc; bucură-te, curăţie străluminată împletită cu podoaba sângelui mucenicesc!




Sa va fie de folos!
Sambata placuta si rodnica!

Ana

12 comentarii:

  1. Bunul şi grabnicul spre ajutor, Sfântul Efrem cel Nou!
    Să fii ocrotită de Sf. Efrem, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu am putut sa le copii....dar multumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. scrie-mi mail pe jurnalulanei@yahoo.com si ti le trimit

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt Elena, din Braila, am 26 de ani si iata cum am ajuns sa marturisesc minunile Sf. Efrem cel Nou: (PARTEA I)
    Sfantul acesta mi s-a parut de la bun inceput ALTFEL, dupa imbracamintea preoteasca, dupa expresia sobra a fetei, iar detaliul ce m-a captivat a fost flacaruia acea tinuta in mana stanga. Citisem de el ca este “super-grabnic ajutator ” si m-am gandit ca poate m-ar ajuta si pe mine. Inca nu ajunsesem la ananghie, ca sa zic asa, prin urmare am tinut ideea de a ma ruga la sfant undeva, rezervata.
    Anul acesta de izvorul tamaduirii, am avut ocazia sa sa sarut o particica din moastele sf efrem, alaturi de alte 30 si ceva de particele sfinte dintr-o racla micuta. Mi-am zis ca nu intamplator se afla si Sf Efrem cel Nou acolo. Asadar m-am rugat cu drag sa primesc ajutor la examenul de titularizare 2014. Mi-am mai amintit de Sfant recent, cand eram in sesiunea de examene a niv II de psihopedagogie. Aveam de schitat proiete complexe (programme formare, proiecte finantare cu fonduri nerambursabile, proiect de cercetare, optionale) si dat fiind dificultatea acestora, am stat langa laptop mereu cu iconita sfantului (care am gasit-o neasteptat la Biserica mea de suflet, Sf Arhangheli,) si cu carticica editata la SOFIA. Am reusit sa le fac, am luat 10 la toate, insa unul era era foarte greu de abordat, cel la cercetare (imi alesesem tema pe abandonul scolar)...am suferit o cadere nervoasa insa cu sfaturile duhovnicului, cu ajutorul Maicii Domnului si al Sf. Efrem, mi-am luat ciornele dupa mine, am stat in biserica, m-am rugat la sfant, si in jumatate de ora proiectul era finalizat! Atunci am vazut cum sfantul lucreaza!
    Si am zis, „hai sa mai apelez, dar ce as putea sa ii mai cer?” ceea ce urmeaza, suna pueril, insa m-am rugat de o pereche de incaltari comode, simple, si rezistente, si bineinteles cat se poate de ieftine(aici am probleme mari, deoarece cautam de luni de zile ceva bun si nimic nu rezista, eu mergand foarte mult pe jos, ca sa economisec banutii)! Fara sa-mi dau seama, cand am trecut pe langa un magazin, automat am facut stanga, catre intrarea lui, ezitand inainte sa intru acolo. Si iata-le gasite..la doar 1-2 zile de cand m-am rugat. Mare bucurie! Vazand ca sfantul Efrem cel Nou e bun si foarte promt am zis sa ma rog lui si Maicii Domnului de o fusta de blugi pana la genunchi. Aceasta era intr-o joi, iar duminica, cand ma intorceam cu o colega de la examen, aceasta s-a oprit sa-si cumpere haine, iar in acelasi magazin era si o fusta asa. Am probat-o de curiozitate sa vad macar daca imi sta bine, o intreb pe colega, iar ea imi zice sa o opresc ca o achita ea! Va dati seama?! Acum eram convinsa ca Sfantul Efrem m-a „aciuat” si pe mine pe langa fii lui. Si mergand cu iconita si acatistul la examene, le-am trecut cu 5 note de zice si una de de 8.
    A venit vremea sa ma inscriu la titularizare..mi-am depus dosarul in ultima zi, fara aviz medical de la medicina muncii, eu avand unul de la medicul de familie care nu era insa valabil. Ajunsa la prima ora acolo, o dna mi-a recomandat sa nu aduc avizul la validare ci sa ma reped la primul cabinet cu medicina muncii gasit si sa vin cu el rapid. Un baiat care se inscria si el spusese ca la o clinica anume se elibereaza in aceasi zi dar dupa amiza. Eu una deja intrasem in panica, unde gasesc cabinetul..daca nu e deschis, daca nu am timp suficient...si iata ca m-am rugat la sf. Efrem si la Maica Domnului , am mers la clinica respectiva, care mi-a eliberat pe loc avizul si in jumatate de ora eram inapoi la centrul de inscriere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt Elena, din Braila, am 26 de ani si iata cum am ajuns sa marturisesc minunile Sf. Efrem cel Nou:(PARTEA II)
    Saptamana trecuta am aflat ca am fost repartizata pentru inspectia speciala la clasa. Aveam la 6 C, o clasa foarte buna de la o scoala pretentioasa. Mi-a fost frica, deoarece eu am ales cariera aceasta profesorala la indemnul duhovnicului, care a insistat ca eu sa devin profesoara, eu avand o facultate de romana-franceza terminata acum 3 ani. Munceam in domeniul curieratului, si anul trecut mi-am dat demisia sa im termin modulul pedagogic si sa ma pun la zi cu gramatica, care nu am mai avut tangente cu ea din clasa a 8-a. Si iata-ma ajunsa iar panicata, deoarece credeam ca imi va pica lectie de gramatica. In ziua de inaltare, dupa slujba, trebuie sa merg la scoala respectiva sa iau la cunostina ce lectie trebuie sa sustin si cand. Plecand grabita de acasa, nu mi-am mai luat acatistul si iconita sfantului cu mine si imi parea rau. Dar iata, ca dupa ce am plecat de la biserica, am trecut pe la sora mea care are serviciul foarte aproape si care imi daduse cativa bani de buzunar. Eu eram grabita sa ajung la scoala, ma reped la un maxi taxi insa acela..se retragea (la ora 14 a zilei!), cand vad ca ma striga doamna de la pangar sa vin sa o ajut putin. Ma intorc inapoi la biserica si vad o carticica cu sfantul Efrem, editata de fundatia Nektarios si o cumpar cu banii de la sora mea. Imi parea bine ca totusi s-a aranjat in asa fel sa mearga si sfantul cu mine. Ajunsa la scoala, ma intalnesc direct cu profesoara, care imi spune ca nu am la a 6-a C ci la a 5-a A! Ce bine! A 5-a, unde e cel mai simplu si frumos..Doamna era foarta draguta, imi da foaia sa o semneze, vad in dreptul cum scria „COMPLEMETUL-CONSOLIDARE” si raman un pic dezamagita, ca eram pe gramatica, insa ea, smerindu-se pe langa mine ma intreaba: - vrei lectie pe gramatica sau literatura? Eu raman uimita si zic pe literatura.- Ce anume vrei? Basmul, snoava? Vaai..eram in culmea bucuriei..zic ca vreau snoava (basmul fiind mai dificil) si iata cum scrie in dreptul meu SNOAVA! Va spun sincer, ca de cand am pornit pe drumul acesta mi-am dorit cat mai simplu si la literatura..si uite cum Dumnezeu a dat!
    Ieri, sfantul a mai facut o minune cu mine: duminica mi-a aparut un chist bartholin si dupa slujba de la Biserica o femeie mi-a daruit o iconita mica cu sfantul. Am zis eu ca asta e semn..m-am rugat sa-mi treaca, insa chistul crestea din ce in ce mai mare si era foarte dureros. M-am speriat foarte tare. Imi era ca o sa ajung pe la doctori, pentru incizii, operatii, antibiotice..bani cheltuiti pe care nu ii am oricum..o prietena mi-a zis ca acesta va fistula daca pun frunze de patlagina si mi-a zis sa citesc carticica de la fundatia Nektarios integral (2 paraclise, 2 acatiste, si rugaciunile). Aseara ma rugam la sfantul si imi trece prin cap ca eu am zis ca voi marturisi minunile lui, dar uitasem si am zis ca daca ma ajuta sa trec si de asta, voi scrie despre tot ajutorul primit. Simteam chistul acela cum se marea tot mai mult si am adormit cu speranta ca sfantul nu ma va acoli. Si iata ca in dimineata aceasta sparsese si durerea disparuse aproape complet!
    Acum ma bazez pe Maica Domnului si pe Sf Efrem cel Nou sa ma ajute la inspectia speciala de la clasa si la examenul acela atroce de la titularizare! Va tin la curent! DOAMNE AJUTA-NE! SF. EFREM CEL NOU AJUTA-NE!

    RăspundețiȘtergere
  6. ma bucur pt tine si ma bucur ca faci cunoscute minunle SFANTULUI!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vrabie Georgiana5 martie 2015 la 00:47

    Buna ziua! Numele meu este Georgiana si sunt sotia unui preot din Bucuresti; cautand pe Internet o rugaciune de multumire catre acest Sfant am ajuns pe aceasta pagina si as dori sa va marturisesc si eu cum l-am cunoscut pe Sfantul Efrem cel Nou. In timpul unei vizite la Manastirea Bistrita Valcii, la moastele Sfantului Grigorie Decapolitul, mi s-a facut dintr-o data foarte rau, fara nici o explicatie: tremuram din toate incheieturile si simteam cum sunt pe punctul sa lesin. Una din maicute vazand ca nu ma simt bine mi-a adus o cana cu lapte batut, un pachet de biscuiti si...Acatistul Sfantului Efrem cel Nou impreuna cu o bucatica din papucelul Sfantului. Maicuta suferea de niste dureri de cap absolut ingrozitoare si marturisea cum Sfantul a scapat-o de dureri de foarte multe ori. Si astfel, incepe calatoria minunata alaturi de Sfantul Efrem, pe care il iubesc extraordinr de mult! Este un Sfant foarte, foarte grabnic ascultator si nu este cerere pe care sa nu o indeplineasca, chiar si dintre cele mai banale.Anul trecut, ma tineam de foarte mult timp sa incep sa cadesc icoana Sfantului, dar tot timpul ma luam cu altele si uitam; pe 21 mai, de Sfintii Imparati Constantin si Elena, m-am trezit brusc de dimineata cu o dorinta formidabila de a tamaia icoana Sfantului;am tamaiat si am plecat la serviciu; pe drum, in autobuz, citind pentru prima data viata Sfantului, am aflat ca numele lui inainte de calugarie a fost Constantinos!!! M-au trecut fiorii si mi-a venit sa plang! Il iubesc mult pe Sfantul Efrem si va indemn din toata inima sa va rugati lui, si sa-i cereti ajutorul, caci nu va intarzia sa apara!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Slava lui Dumnezeu si Sfintilor Lui!

    RăspundețiȘtergere
  9. Suntem un grup care plecam - ca in fiecare an de altfel - in circuit/pelerinaj in Grecia, intre 4 - 12 nov. 2015 , cu prilejul praznicului Sf. Nectarie, dar nu numai (pt. ca ajungem si la Sf. Efrem cel Nou, Sf. Spiridon, Sf. Ioan Rusu, Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sf. Grigore Palama, Sf. Vasile cel Nou, Sf. Anisia, Sf. Paraskevi, Sf. Efrem Sirul si Sf. Irina, M-rea Paleokastrita, M-rea Braul Maicii Domnului, Acropole, Meteora si multe altele, care nu incap intr-un simplu anunt). Mai avem 5 locuri, 299 euro/pers. Sunt asigurate: transportul cu autocarul, cazarea, micul- dejun, calatoriile intre insule cu ferry-boat-ul. Daca este cineva interesat, pentru mai multe detalii traseu si obiective turistice, istorice si religioase, contactati pe d-na Cristina: 0722722845.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am auzit de SFANTUL EFREM si mi-am cumparat de la o Manastire o carticica care cuprindea Acatistele si Paraclisele Sfantului. M-am rugat, cu putina mea credinta, si Sfantul m-a ajutat cu ce aveam nevoie mai mult.Pe 5 mai 2015, ziua de pomenire a Sfantului, am fost titularizata dupa cativa ani de chin.Slava TATALUI CERESC si Sfantului Efrem pentru toate binefacerile. Doamne ajuta-ne tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc Sfantului pentru ajutorul in pastrarea sarcinii!!!recomand tuturor femeilor insarcinate sau care doresc prunci sa faca Acatistul Sfantului. Este minunat si grabnic ajutator s ocrotitor al princilor nostri..andrada

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...